Nec adipiscing luctus consequat penatibus parturient massa cubilia etiam.

O nama

O NAMA

Arbor je porodična firma sa bogatom istorijom koja seže unazad do 1994. godine, kada je osnovana sa strašću i predanošću prema stvaranju kvalitetnog tapaciranog nameštaja. Od samog početka, naša posvećenost detaljima i vrhunskom zanatskom radu bila je ključni faktor našeg uspeha.

Tokom godina, rasli smo i razvijali se kao brend, zadržavajući istinsku suštinu porodičnog poslovanja. Naša posvećenost kvalitetu nije promenjena – i danas, kao i prvog dana, svaki komad nameštaja koji napusti našu radionicu nosi sa sobom pečat izrade sa pažnjom i ljubavlju.

Danas, sa ponosom nastavljamo da gradimo našu tradiciju, nudeći najkvalitetnije proizvode koji prate najnovije trendove u dizajnu, kako bismo zadovoljili potrebe i očekivanja naših cenjenih kupaca. Arhitektura kvaliteta i elegancije je ono što nas definiše, i to je ono što nastavljamo da težimo, svakog dana.

Naši mehanizmi su dizajnirani da budu jednostavni za upotrebu, često se otvarajući pomoću točkića (uglavnom izvlačenjem i preklapanjem dušeka ili obaranjem naslona), bez dodatnih metalnih delova, što garantuje visok kvalitet i smanjuje mogućnost kvarenja.

Posetite naš salon u Bulevaru Kralja Aleksandra 474, gde vam je obezbeđen parking, i upoznajte se sa našim modelima. Naša proizvodnja se nalazi u Krnjači, na adresi Sebeš Ovčanski 14a. Ponosimo se kvalitetom i funkcionalnošću naših ležaja, te se trudimo da budemo u korak sa svetskim trendovima u dizajnu nameštaja.