Nec adipiscing luctus consequat penatibus parturient massa cubilia etiam.

Opšti uslovi

OPŠTI USLOVI

USLOVI KORIŠĆENJA
Molimo Vas da pažljivo pročitate Uslove korišćenja pre nego što počnete da koristite ARBOR internet prezentaciju. Korišćenjem ARBOR internet prezentacije saglasni ste sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti koje se nalaze na njoj. Ukoliko niste saglasni sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti, morate da napustite internet prezentaciju.
ARBOR zadržava pravo da ažurira ili izmeni Uslove korišćenja u bilo kom trenutku i bez najave. Ukoliko ARBOR izvrši izmenu Uslova korišćenja, nova verzija će biti postavljena na internet prezentaciji. Ako nastavite da koristite internet prezentaciju nakon revidiranja Uslova korišćenja, znači da ste saglasni za izvršenim promenama.
ARBOR ima pravo da menja internet prezentaciju u bilo kom trenutku i bez obaveštenja, kao i da ona bude nedostupna za korišnjenje u celini ili delimično. Internet prezentaciju ćemo povremeno ažurirati ali nismo dužni da ona u bilo kom trenutku bude u potpunosti ažurna (što znači da je moguće da informacije i ostali materijali dostupni na njoj budu zastareli ili netačni).
Internet prezentacija www.arbornamestaj.rsi njen celokupan sadržaj vlasništvo su ARBORA. ARBOR ima autorska prava na fotografijama, tehničkim crtežima i ostalim materijalima na internet prezentaciji. Preuzimanje, menjanje, korišćenje, prodaja i bilo koja komercijalna upotreba internet prezentacije ili nekog njenog dela, kao i logotipa je zabranjena, predstavlja kršenje Uslova korišćenja i može kršiti zaštitu autorskih prava i drugih zakona.

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI
Za upotrebu ove internet prezentacije, njenog sadržaja i bilo koje usluge dobijene putem nje potpuni rizik snosite Vi. ARBOR ne daje garancije da će ova internet prezentacija ispuniti Vaše zahteve i ne garantuje da će ona biti ažurna, bez grešaka, bezbedna od virusa i ostalih napada ili da će problemi i greške biti ispravljeni. ARBOR ne daje garancije u vezi sa rezultatima koji se mogu dobiti upotrebom ove internet prezentacije ili tačnošću i pouzdanošću informacija dobijenih putem nje. Saveti i informacije, bilo usmeni ili pisani, koje ste dobili putem ove internet prezentacije ili od ARBORA (ili njegovih zaposlenih) ne stvaraju bilo kakvu garanciju. ARBOR se odriče bilo kakve odgovornosti (izričite, implicirane ili zakonske) u vezi sa ovom internet prezentacijom.

USLOVI ISPORUKE

Svaki potrošač može se odlučiti da koristi uslugu isporuke ili da nameštaj preuzme samostalni u fabrici, bez dodatnih troškova. Uslugu isporuke i montaže za naše potrošače vrši firma Arborline uz novčanu nadoknadu. Tada je obaveza kupca da obezbedi pristup zgradi i prohodan ulaz za unos nameštaja.Isporuka i montaža se naplaćuje 2300 dinara. Ukoliko zgrada nema teretni lift od trećeg sprata se naplaćuje 300din po spratu. Roba mora biti u celosti isplaćena pre isporuke ili pri isporuci. Kupac mora biti prisutan da kontroliše unos jer firma ne snosi troškove grebanja ili oštećenja u stambenom objektu koja su nastala pri unosu  u stan.

REKLAMACIJE

Cenimo mišljenje naših kupaca i Vaše zadovoljstvo ARBOR proizvodima nam je na prvom mestu. Ako iz nekog razloga nismo uspunili Vaša očekivanja i želite da uložite reklamaciju na proizvod pošaljete nam mail na reklamacije@arbornamestaj.rs ili se obratite našim prodavcima u salonu u kom ste obavili kupovinu. Kontaktiraćemo Vas u što kraćem roku i nastojati da rešimo reklamaciju ukoliko je opravdana.

NAČIN PLAĆANJA

Uplata preko računa kao fizičko ili pravno lice.

GARANCIJA

Garancija je 2 godine, pri čemu fizička oštećenja ne spadaju u garanciju. Potrebno je pri isporuci da pregledate robu.