Nec adipiscing luctus consequat penatibus parturient massa cubilia etiam.

Upotreba i rukovanje

NASI PROIZVODI SU VEOMA PAZLJIVO ZAPAKOVANI,MEDJUTIM TOKOM TRANSPORTA MOZE DOCI DO NAGNJECENJA ALI BUDITE BEZ BRIGE ,NABORE JE POTREBNO RUCNO PORAVNATI A PREOSTALA NAGNJECENJA CE SE  VREMENOM PRIRODNO VRATITI U NORMALAN OBLIK.

JASTUCI MOGU BITI CVRSCI NEGO U SALONU NA KOJIM STE SEDELI, ALI CE SUNDJERI I PENE SMEKSATI TOKOM KORISCENJA.SEDISTA BI TREBALO RAVNOMERNO KORISTITI ZA SEDENJE KAKO BI RAVNOMERNO SMEKSALI.
FIZICKA OSTECENJA NE PODLEZU USLOVIMA GARANCIJE.
ODREDJENI MATERIJALI POD RAZLICITIM UGLOM SVETLOSTI DAJU OSECAJ ODSTUPANJA BOJE  PA TO NE MOZE BITI PREDMET REKLAMACIJE.
UKOLIKO SE SOFA KORISTI DIREKTNO NA PARKETU MOLIMO VAS DA OBEZBEDITE ZASTITU ZA PARKET,S OBZIROM DA  NE SNOSIMO ODGOVORNOST ZA OSTECENJA NASTALA NA ISTOM.
POD MORA BITI RAVAN KAKO BI SE IZBEGLO SKRIPANJE NJIHANJE ILI OSTECENJE.
UPOTREBA PROIZVODA ZAHTEVA NORMALNU VLAZNOST U PROSTORIJI U IZNOSU OD 55% DO 75% RELATIVNE VLAGE.
DELIMO NASE SAVETE ZA KORISCENJE NASIH PROIZVODA NAKON DUGOGODISNJEG ISKUSTVA I KAKO BI VAM NAMESTAJ IZGLEDAO STO BOLJE U GODINAMA KOJE DOLAZE.MOLIMO VAS DA SE PRIDRZAVATE DATIH UPUSTAVA JER U SUPROTNOM NASTALI DEFEKTI NE PODLEZU GARANCIJI.
1.PREMESTANJE NAMESTAJA SE VRSI ISKLJUCIVO PODIZANJEM BAZE SA OBE STRANE,NE KLIZANJEM PO TLU,STOGA JE NEOPHODNO DA TO RADE NAJMANJE DVE OSOBE.
2.NE IZLAZITE NAMESTAJ DIREKTNOJ SUNCEVOJ SVETLOSTI.

3.TAPACIRAN NAMESTAJ MORA BITI UDALJEN OD IZVORA TOPLOTE MINIMALNO 50CM ( KOD KAMINA,PECI I SPORETA MINIMALNO 150CM).