Nec adipiscing luctus consequat penatibus parturient massa cubilia etiam.

Upotreba i rukovanje

UPOTREBA I RUKOVANJE

Naši proizvodi su veoma pažljivo zapakovani, međutim, tokom transporta može doći do naginjanja, ali budite bez brige. Nabore je potrebno ručno poravnati, a preostala naginjanja će se vremenom prirodno vratiti u normalan oblik.

Jastuci mogu biti čvršći nego u salonu na kojima ste sedeli, ali će sundjeri i pene mekšati tokom korišćenja. Sedišta bi trebalo ravnomerno koristiti za sedenje kako bi ravnomerno mekšala. Fizička oštećenja ne podležu uslovima garancije. Određeni materijali pod različitim uglom svetlosti daju osećaj odstupanja boje, pa to ne može biti predmet reklamacije.

Ukoliko se sofa koristi direktno na parketu, molimo vas da obezbedite zaštitu za parket, s obzirom da ne snosimo odgovornost za oštećenja nastala na istom. Pod mora biti ravan kako bi se izbeglo skripanje, njihanje ili oštećenje.

Upotreba proizvoda zahteva normalnu vlažnost u prostoriji u iznosu od 55% do 75% relativne vlage. Delimo naše savete za korišćenje naših proizvoda nakon dugogodišnjeg iskustva i kako bi vam nameštaj izgledao što bolje u godinama koje dolaze. Molimo vas da se pridržavate datih uputstava, jer u suprotnom nastali defekti ne podležu garanciji.

1. Premeštanje nameštaja se vrši isključivo podizanjem baze sa obe strane, ne klizanjem po tlu, stoga je neophodno da to rade najmanje dve osobe.

2. Ne izlažite nameštaj direktnoj sunčevoj svetlosti.

3. Tapaciran nameštaj mora biti udaljen od izvora toplote minimalno 50cm (kod kamina, peći i šporeta minimalno 150cm).